Най-големите мъжки страхове в секса

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Най-големите мъжки страхове в секса

Притесненията, несигурностите и дори страховете по отношение на секса засягат не само жените, но и представителите на силния пол. Какви са най-големите страхове на мъжете, свързани със секса, разкрива rozali.com.

Макар мъжете да обичат да правят и говорят за секс, това не означава, че те нямат сериозни притеснения в тази област. Всъщност една от причините, заради които определението „мъжественост“ е наистина изкривено в днешно време, е защото мъжът трябва да бъде нещо като супер герой в секса, за да не бъде сметнат за по-малко мъж (особено от другите мъже). Представителите на силния пол имат страхове, свързани със секса, за които обаче почти никога не биха проговорили. Ето и кои са някои от най-големите им страхове:

Жената ще остане незадоволена

Един от най-големите страхове на мъжете, свързани със секса, е дали ще успеят да задоволят своята партньорка. Ще получи ли тя оргазъм? Истински при това? Сексуалното удовлетворение на дамата е важно за мъжете, защото те го обвързват пряко със своето представяне в леглото. Това включва много фактори като одобряване на „размера“, добра техника, умение за възбуда, привлекателен външен вид. Кой мъж не би бил доволен да получи одобрение по всички тези критерии? Преди да се случи това обаче, мъжете със сигурност се страхуват от това какъв ще бъде резултатът накрая.

Преждевременна еякулация и(ли) проблеми с ерекцията

Мъжете изпитват ужас от мисълта за преждевременна еякулация и(ли) пък проблеми с ерекцията. Дори мъжът да няма постоянен проблем с бързо свършване, никога няма гаранция, че възбудата няма да бъде прекалено голяма и да доведе до преждевременна еякулация. Проблемите с ерекцията могат да се отнасят както за невъзможността за ерекция още в началото на половия акт, така и за загубата ѝ по време на секса. Дори мъжът да е спокоен за размера на своето „достойнство“, той все още има страхове, свързани с него.

Жената ще забременее

Има толкова много филми, а и не малко случаи от реалния живот, свързани с нежелана бременност, че няма как тази тема да не е сред най-големите страхове както на жените, така и на мъжете. Имайки предвид, че нито една форма на протекция по време на полов акт не дава 100% гаранция, мъжете се страхуват от идеята тяхната партньорка да забременее.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Слаб дъжд в Северна и Западна България, облачно по Черноморието

Слаб дъжд в Северна и Западна България, облачно по Черноморието Тази сутрин в отделни котловини и в Североизточна България температурите ще са около и малко под нулата, в останалата част от страната ще са предимно между 2° и 7°, предаде БНТ. През деня в Северна и Западна България ще има […]