Радев: Азербайджан се е доказал като надежден партньор

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Радев: Азербайджан се е доказал като надежден партньор

Държавният глава проведе телефонен разговор с президента на Република Азербайджан Илхам Алиев по повод неговата 60-годишнина. Румен Радев отправи своите благопожелания и изрази надежда за продължаващо възходящо развитие на двустранните отношения, огромен принос за което има президентът Илхам Алиев.

Перспективите и възможностите за последващо развитие на сътрудничеството между България и Азербайджан, включително в областта на енергетиката и доставките на природен газ също бяха обсъдени. Българският държавен глава подчерта, че Азербайджан се е доказал като надежден партньор за страната ни в труден момент на значително нарастване на цените на енергийните ресурси на международните пазари и България високо цени двустранното партньорство.

Президентът Румен Радев е подновил поканата си към президента Илхам Алиев да посети България в удобно време през следващата година.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Зайкова: Погрешно смятаха, че евтината работна ръка ще докара инвеститори

Зайкова: Погрешно смятаха, че евтината работна ръка ще докара инвеститори „Преди Рождество Христово и Нова година би трябвало настроението ни да е добро, приповдигнато и да гледаме с надежда към бъдещето. Аз наистина гледам с надежда напред, независимо от моите години, които всъщност са само числа“. Това заяви пред novini.bg […]