Бесен ромски екшън едва не завърши със смърт

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Бесен ромски екшън едва не завърши със смърт

Четири полицейски патрула се отзоваха на спешен сигнал за голямо сбиване между две фамилии на ул. „Страцин“ в бургаския кв. Кумлука вчера, съобщават от Флагман.бг. Инцидентът по чудо не е завършил със смърт, имало е преследване, нападения, буквално отвличане на един от пострадалите и на нанасяне на удари.

Само бързата реакция на униформените е предотвратила нещо по-сериозно. Флагман.бг бе на мястото на екшъна. Разговаряхме с един от пострадалите – 18-годишният Наско Михайлов. Той ни разказа, че снощи се скарал със съседа си, знаел му само прякора – Ачо. Напрежението още тогава е ескалирало и, по думите на Наско, Ачо го ударил. А самият той го напсувал цветущо.

Днес щял да ходи да пуска жалба, но работел в склад за дърва и не му останало време. В края на работния си ден той бил неприятно изненадан – черното БМВ на Ачо било пред обекта, а вътре, по някакъв странен начин – като риби в консерва – се били натъпкали поне 8 души, твърди още Наско.
Сред чакащите го била цялата рода на Ачо – бабата, майката, лелята, баща му и братята. Наско се изплашил и се опитал да избяга. Половината домочадие на съперника му го гонило пеша по улиците на Кумлука, а други – с черното БМВ. Наско успял да се обади на братовчед си. А той от своя страна веднага позвънил на полицията.

„На ул. „Страцин“ ме придърпаха в магазина на Ачо (на партера на къщата му има търговски обект, който по всичко личи, че е незаконен). Започнаха да ме удрят, ако беше само Ачо, щях да се справя, но ме нападнаха 7-8 човека. Благодаря на полицията, че бързо се намеси“, разказа пред Флагман.бг уплашеният Наско Михайлов.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Кандидатът за депутат, търгувал със зелени сертификати, става обвиняем

Кандидатът за депутат, търгувал със зелени сертификати, става обвиняем Привлякоха като обвиняем кандидат-депутат за издаване на фалшиви зелени сертификати, съобщиха от Прокуратурата. Това се случи след разследване на Нова телевизия. Събраните доказателства наблюдаващият прокурор е оценил като достатъчни за привличане на В.Г. към наказателна отговорност за това, че на 2 […]