Серия А започва да излъчва разговорите между съдиите по време на VAR?

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Серия А започва да излъчва разговорите между съдиите по време на VAR?

Италианската Серия А е напът да въведе нова техника за повишаване доверието към VAR, като започна да излъчва разговорите между съдиите по време на живото предаване. Тази идея в момента се обсъжда в коларите на Футболната федерация, според La Repubblica.

Видео-асистентите продължават да се ползват с изключително нисък процент на доверие сред фенове, треньори и футболисти, защото правилата на играта се изменят ежегодно и нерядко промените са радикални. Това често обърква всички ни, когато трябва да осъдим дадена ситуация наравно с главния рефер.

Целта на предлаганата промяна е повече хора да научават с ушите си за аргументите, които прилагат съдиите във вземането на най-сложните решения.

Друго предложение, което обикаля футболните среди напоследък, е свързано с идеята реферите да дават пресконференции след мачовете, както го правят треньорите, за да може медиите да предложат и неутралната гледна точка на официалните действащи лица.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Правителство задели 10 млн. лв. за болниците за покупка на кислород и азот

Правителство задели 10 млн. лв. за болниците за покупка на кислород и азот Служебното правителство определи 10 милиона лева, за да могат болниците, които лекуват болни с коронавирус да купуват медицински кислород и азот. Средствата ще бъдат предоставени като субсидии на лечебните заведения, съобщават от БНР. По-рано ЕК съобщи, че […]