Христо Иванов „атакува“ резиденция „Бояна“ заради пачките на Борисов (ВИДЕО)

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
Христо Иванов „атакува“ резиденция „Бояна“ заради пачките на Борисов (ВИДЕО)

“Ако тези снимки отразяват някаква реалност, тя е, че Борисов е разполагал със суми от поне половин милион евро, както установиха журналистите. Тези суми не могат да бъдат обяснени от неговата декларация за доходите”. Това заяви съпредседателят на “Демократична България” Христо Иванов в социалните мрежи.

Христо Иванов се включи на живо във Фейсбук от входа на резиденция “Бояна”, за да покаже, че в нея не се влиза свободно. Тя е охранявана денонощно от НСО и там не могат да влизат неидентифицирани жени с торби, както твърди Борисов, посочи той.

“Става дума за един много дълъг период от три години, в които на 10 различни дати са заснети кадри от спалнята му. И във всеки от тези случаи загадъчна дама е влизала през този вход. Аранжирала е картинка с пари и кюлчета и е снимала. Това очевидно е безсмислено и невъзможно”, обяснява още Иванов.

“Ние сме единствените, които сезирахме българската прокуратура с искане да разследва тази фактология. Но в своето прокурорско постановление те също установиха, че снимките са правени на различни дати. Тоест обяснението на Бойко Борисов за този смел акт на тази подла византийска шпионка не отговаря на никакви реалности”, добави той.

<iframe src=“https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdabulgaria.bg%2Fvideos%2F1089819235182252%2F&show_text=0&width=560″ width=“560″ height=“272″ style=“border:none;overflow:hidden“ scrolling=“no“ frameborder=“0″ allowfullscreen=“true“ allow=“autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share“ allowFullScreen=“true“></iframe>

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Какви са правилата на бойния триад, в който ще участва „Кобрата“ (ВИДЕО)

Какви са правилата на бойния триад, в който ще участва „Кобрата“ (ВИДЕО) Кубрат Пулев се впуска в чисто ново предизвикателство в края на месеца, когато ще се бие с MMA легендата Франк Мир. Двамата ще премерят сили в т. нар. дисциплина боен триад. Но какви са правилата на този нов […]