Над 6 млн. лв. допълнително за директори в образованието

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Над 6 млн. лв. допълнително за директори в образованието

Министерският съвет отпусна 6 214 113 лв. за допълнителни възнаграждения за постигнати резултати на 3802 директори на общински детски градини, училища, центрове за подкрепа за личностно развитие и центрове за специална образователна подкрепа. От тях 2 785 200 лв. са за 1688 директори на детски градини, 3 225 104 лв. – за 1985 директори на училища, 191 914 лв. – за 121 директори на центрове за подкрепа за 510 ноември 2021 г. личностно развитие и 11 895 лв. – за 8 директори на центрове за специална образователна подкрепа.

Допълнителните възнаграждения се определят в зависимост от получените точки при оценяване на постигнатите резултати в планирането и организацията на образователния процес, реализирането на план-приема, въвеждането на иновативни практики в обучението, провеждането на занимания по интереси, получените награди, доброто взаимодействие със социалните партньори и др. Средствата се осигуряват от бюджета на Министерството на образованието и науката за 2021 г.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Изтрещяване

Изтрещяване Днес, аз, самият д- р Светлозар Сардовски, изядох прекрасен шницел пред ресторант, в който не бях допуснат, поради липсата на ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ, в който обаче се пушеше и „дрънчанйе некакво се чуваше…“ И тъй като аз съм високомедицински образован, а в ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ няма капка медицински разум, предпочитам да […]