Жива верига пази магазин от полицията в пловдивско село

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Жива верига пази магазин от полицията в пловдивско село

Жива верига ще направят жители на пловдивското Ново село срещу екипи на Икономическа полиция, за да ги спрат да влязат за обиск в хранителен магазин. Това съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ – Пловдив област.

Оттам обясниха, че репресиите от хората на Бойко Рашков срещу граждани от пловдивска област продължават, след като вчера бяха привикани десетки общински служители в Раковски, а след това и обискираха дома на кмета на Стамболийски Георги Мараджиев. Последният е на място в Ново село заедно с други местни жители.

Това, което се знае към момента е, че екипи на Икономическа полиция искат да направят проверка на магазина на Тодор Гьошев. Той е общински съветник в община Стамболийски от ГЕРБ.

В момента на място са над 50 жители на селото, които се заканиха, че няма да допуснат екипите на полицията в магазина.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Христо Иванов "атакува" резиденция "Бояна" заради пачките на Борисов (ВИДЕО)

Христо Иванов „атакува“ резиденция „Бояна“ заради пачките на Борисов (ВИДЕО) “Ако тези снимки отразяват някаква реалност, тя е, че Борисов е разполагал със суми от поне половин милион евро, както установиха журналистите. Тези суми не могат да бъдат обяснени от неговата декларация за доходите”. Това заяви съпредседателят на “Демократична България” […]