Ясен Петров: Може да има обидени, няма да отговарям на никого

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Ясен Петров: Може да има обидени, няма да отговарям на никого

Националният селекционер Ясен Петров говори пред медиите преди заминаването за Одеса, където предстои контролна среща с Украйна. След това „лъвовете” се изправят срещу Швейцария в световна квалификация. Специалистът заяви, че може да има обидени футболисти, поради факта, че не са попаднали сред избраниците му. Той обаче беше категоричен, че няма да говори с никого чрез медиите.

„И двата мача са много сериозни. Настроението е отлично. Надявам се на много добро представяне. Имайте предвид, че нашето желание е от всеки мач да извличаме максималното. Най-важното е да покажем добра игра. Какво ще стане, ще видим”, започна Петров.

„Засега сме 24 човека. Всички са добре. И другите отбори имат проблеми. Никога не се оправдаваме. Липсват играчи, които бяха на предния лагер. Костадинов едва ли ще играе срещу Украйна. Имаме и други планове. Ще направим ротации. Ще дадем възможност на голям брой играчи”.

„На този етап не сме говорили за нов договор. Най-важното е сега да покажем добра игра. За моя договор е най-малкото, за което мисля. 24 човека сме повикали. Не можем 35. Това сме преценили. При всички положения може да има хора, които да се чувстват обидени. Досега има 12 дебютанти при нас. Предполагам, че ще има и нови сега. Основната ни цел е да подмладим отбора. Трябват и опитни, разбира се. Младите обаче са болшинство”, добави той.

„За нас е цел. Искаме го. Трябва да вземем нещо в Швейцария. Това сме решили. Тези футболисти са при нас. Чрез вас няма да говоря с никого. Ако имам да кажа нещо на някого, ще е лице в лице. Не съм човек, който говори през медиите”, каза още селекционерът.

„Ние няма какво да губим срещу Швейцария. Бяха неприятни 12 минути срещу тях. В този двубой може да заявим себе си”, завърши Ясен Петров.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Янев: Гласувайте, изборите ще са честни

Янев: Гласувайте, изборите ще са честни С оглед на предстоящите в неделя избори призовавам българските граждани да бъдат активни и да упражнят правото си на глас. Това е изключително важно, защото изборите са основата на демократичния процес. Механизмът, който реално ни дава възможност да влияем върху процеса на вземане на […]