Черната Златка разказа възмутителна случка

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Черната Златка разказа възмутителна случка

Нововъдените мерки и изискването на зелен сертификат раздразниха Златка Димитрова, която с типично острия си език изрази своята позиция и разказа как е била грозно натирена наскоро, заради факта, че все още не си е поставила ваксина.

Черната Златка се оплака, че наскоро е била изгонена от реномирана клиника за предварително заявена процедура. Тя поясни, че е имала отрицателен тест, но оттам е получила натиск по най-бързия начин да бъде ваксинирана, пише burgas24.bg.

Ето какво сподели тя в социалната мрежа:

„Нововъведените мерки водят до потресаващи ситуации. Нито съм противник на ваксините, нито привърженик. За мен ваксинацията е единствено и само въпрос на личен избор. Абсурдно е обаче човек да отиде в реномирана клиника за предварително заявена процедура и да не бъде допуснат, макар че има валиден ОТРИЦАТЕЛЕН ТЕСТ за Ковид, а да го пращат да се ваксинира на първия срещнат пункт. Иначе – вън“.

„Защо всеки тълкува мерките както му е угодно и се стига до подобни нелепи ситуации?! Аз също се страхувам от вируса, с който все още не съм се сблъсквала. Пазя се, пазя околните и спазвам правилата стриктно, но не приемам да бъда задължавана да върша нещо против волята си, за да живея нормално. Все още у мен буди въпросителни фактът, че мои приятели ми споделят за ваксинирани пациенти, които, за жалост, вече са част от черната статистика…“.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Пърформанс

Пърформанс На 9 ноември 1989 падна Берлинската стена. В речта си по повод на 25-годишнината канцлерката Ангела Меркел каза, че е било „чудо, че всичко е станало по мирен път“. Всъщност падането на Берлинската стена, макар да е най-зрелищният символ на падането на комунизма в Източна Европа, беше просто епизод […]