Костадинов поиска пълна нормализация: 70% от хората у нас са изкарали болестта

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Костадинов поиска пълна нормализация: 70% от хората у нас са изкарали болестта

„Категорично някой се опитва да манипулира вота. Решението на ВАС, което не позволи да се въведе броенето на хартиените отрязъци, е допълнителен косвен аргумент в тази посока. Идеята да има хартиени отрязъци в тези машини е да има засичане на резултатите. Може да се касират частично изборите. В България съдът винаги взема политически решения“, заяви кандидатът за президент от ПП „Възраждане“ Костадин Костадинов в студиото на „Денят ON AIR“.

Според него чрез допълнителните машини служебният кабинет се опитва да създаде организация, с която да манипулира вота.

„Този, който организира вота, той може да го манипулира. До април тази година го манипулираше ГЕРБ. Съответно сега те са тези, които най-много протестират срещу тази организация, защото знаят какво може да се случи, защото са го правили преди това същото“, категоричен е кандидат-президентът.

По думите му у хората все пак може да се предизвика желание да излязат и да гласуват „въпреки всичко“.

„На предишните два вота, в които бяха използвани машини, случаите на дефектирали устройства бяха 5 или 6 в цялата страна. Това показва, че машините са изрядни“, изтъкна Костадинов пред Bulgaria ON AIR.

Събеседникът коментира и високата смъртност у нас и Ковид кризата.

„От една страна, имаме общество, което е застаряло, болно и което е с най-висока смъртност в света от години. Имаме по-висока смъртност от Афганистан и Сирия. Досега това не беше проблем. Сега имаме насаждане на психоза, тук е и голямата вина на управляващите“, смята Костадинов.

Кандидатът за президент каза, че се е консултирал с медици относно нормата на антителата, които могат да бъдат открити.

„10 пъти над нормата – това е невъзможно. Няма такива антитела. Лекари ме информираха, че няма такава норма. Сигурен съм, че няма да излезе нито един такъв резултат, освен ако не е манипулиран тестът“, категоричен е той.

Според него това се прави с една-единствена цел – да се успокоят хората преди изборите.

„Последните 12 месеци има бум на разкритите лаборатории. Решението е пълна нормализация. В момента 70% от населението на нашата страна е изкарало тази болест“, смята Костадинов.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Президентът: Туризмът в България се нуждае от спешни действия

Президентът: Туризмът в България се нуждае от спешни действия Кандидат президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова проведоха среща с Националния борд по туризъм (НБТ) в столичен хотел. Присъстваха членове на УС и Контролния съвет на НБТ, представители от различни сектори на туристическия бранш, както и управители на хотели. Като […]