Срути се търговски център в Турция

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Срути се търговски център в Турция

Двуетажна сграда се срути в селището Йешилюрт, окръг Малатия, в източна Турция, съобщи news.bg, позовавайки се на в. „Сабах“. Според съобщение на местните власти 13 пострадали са спасени от срутената сграда.

Усилията за търсене и спасяване все още продължават за останалите хора, за които се смята, че са хванати в капан под развалините.

В сградата имало кафене заедно с други магазини на приземния етаж, което увеличава шансовете за жертви, тъй като в момента на срутването е имало много хора.

По данни на валията на Малатия Айдун Баруш най-малко 20 души са останали затрупани под сградата, но точният им брой не е известен, предаде NOVA.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Прекратиха разследването за чата между Гешев и Арнаудова

Прекратиха разследването за чата между Гешев и Арнаудова Специализираната прокуратура прекрати разследването за чата на главния прокурор Иван Гешев и пиарката на политическа партия ГЕРБ – Севделина Арнаудова. Снимка от комуникацията им беше направена на 10 септември по време на парламентарната правна комисия. Доводите на прокурорите за прекратената преписка са, […]