Върнаха Тенчо Тенев като шеф на КАТ-София

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Върнаха Тенчо Тенев като шеф на КАТ-София

Върнаха Тенчо Тенев на директорския пост в столичния КАТ. Това потвърдиха за „Нова телевизия“ от СДВР. Тенев е временно преназначен заради по-дълъг болничен на сегашния титуляр Мартин Цурински.

Тенчо Тенев беше задържан през май в Асеновград, където работеше като началник на „Охранителна полиция“. Той беше привлечен като обвиняем за престъпление по служба и за незаконно държане на боеприпаси.

След 72 часа в ареста Тенев бе освободен срещу гаранция от 10 000 лв. Държавното обвинение обаче не поиска отстраняване от длъжност. По тази причина сега няма правна пречка Тенев да бъде преназначен.

По времето на Цветан Цветанов Тенев беше освободен от поста заместник-шеф на столичната „Пътна полиция“ и след години съдебни битки осъди министерството. Тенев беше върнат на работа като директор през 2014 г.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Йотова настоя държавата да помогне на болницата в Девин

Йотова настоя държавата да помогне на болницата в Девин Необходимостта от децентрализация на общините, целенасочена държавна политика за справяне с обезлюдяването и задържането на младите хора в България бяха основни теми на разговорите на вицепрезидента Илияна Йотова с ръководството на община Девин. На срещата с кмета Здравко Иванов беше обсъден […]