Адв. Петър Славов и Мартин Димитров с нови идеи за облекчаване на граждани и бизнес

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Адв. Петър Славов и Мартин Димитров с нови идеи за облекчаване на граждани и бизнес

„Групата за натиск“ – в частта адв. Петър Славов и икономистът Мартин Димитров, продължава с действията си срещу данък екостикер.

Ето какви нови предложения имат адв. Славов и Димитров:

„След срещата с министъра на транспорта Христо Алексиев, на която изложихме аргументите си срещу данък екостикер, направихме и конкретни предложения за изменения на наредба Н-32 – как стикерите въобще да отпаднат, процесът да се дигитализира и като резултат да имаме засилен контрол и дори поевтиняване на годишния технически преглед на МПС, а не сегашното поскъпване с 15-20лв.

Усилията ни за облекчаване на граждани и бизнес от административен тормоз и скрити такси продължават!“, пише на страницата си адв. Петър Славов, кандидат за народен представител от „Демократична България“ в 25-ти МИР-София. Той може да бъде подкрепен с преференция 105 във въпросната листа.

Мартин Димитров, от своя страна, също е кандидат за депутат и също от „Демократична България“, но в 24-ти МИР-София и може да бъде подкрепен с преференция 104.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Социалните платформи са риск за демокрацията

Социалните платформи са риск за демокрацията Турският държавен глава обяви, че социалните платформи представляват риск за демокрацията, съобщи агенция Анадола. Коментарът беше направен днес. Реджеп Ердоган призова да се извършват реални проверки на тези платформи. Иначе те крият риск за демокрацията. Той допълни, че това трябва да се прави от […]