Шестима с обвинения след акцията в Пловдив

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Шестима с обвинения след акцията в Пловдив

Двама от тях са управители на дружества, а четирима – от общинските администрации на Пловдив и Асеновград.
Шестима души са с повдигнати обвинения след акцията в Пловдив, при която беше разкрита измама за над 30 млн. лв. Това обяви пред „Нова телевизия“ комисар Славчо Алексиев – началник на „Икономическа полиция”. В разследването са участвали екипи на „Икономическа полиция” и ДАНС.

„Повече от 1 година ежедневно събирахме информация, която беше оценена от прокуратурата като годна. Вчера разследващите повдигнаха обвинения на шест лица, като две от тях са на управители на дружества, които се занимават с транспортна дейност, част от градския транспорт, а четири са от общинските администрации на Пловдив и Асеновград”, каза той. И добави: „Взети са им мерки за неотклонение. Работата по случая продължава”, добави той.

„Успяхме да неутрализираме риска Пловдив, Асеновград и някои общини да останат без градски транспорт, като предотвратихме източването на средства, предназначени за подпомагане на градския транспорт в тези общини”, посочи Алексиев.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Валери Божинов хлътна по красавица, известна в цяла Европа

Валери Божинов хлътна по красавица, известна в цяла Европа Валери Божинов, известен с огромната си страст към женското тяло, е хвърлил око на неземна хубавица, придобиваща световна слава. Става въпрос за албанската красавица Ева Мурати, която гради огромен имидж не само на родна територия, но вече и в Италия, та […]