Софийска градска колегия също проверява за плагиатство Петър Илиев

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Софийска градска колегия също проверява за плагиатство Петър Илиев

Уличеният в плагиатсто Петър Илиев ще бъде проверен и от Софийска адвокатства колегия, пише “Сега“. Преди това Етичната комисия на Софийския университет заключи, че е плагиатствал при написване на книгата си и той напусна учебното заведение, където преподаваше. Илиев бе номиниран от „Има такъв народ“ за министър и силов вицепремиер в последния парламент.

„В Софийския адвокатски съвет е проведено обсъждане по повод становището на Етичната комисия на СУ по казуса с адв. Петър Илиев, както е огласено в медиите. Предвид данните в становището предстои да бъде извършена проверка в съответствие с правилата на Закона за адвокатурата и Етичния кодекс на адвоката, която ще приключи с решение на Съвета“, е отговорът на адвокатурата“.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Отхвърлиха вота на недоверие в Австрия

Отхвърлиха вота на недоверие в Австрия Парламентът на Австрия отхвърли вота на недоверие, съобщи Ди Велт. Предложението беше на опозицията. Оттам настояват за оттегляне на водещи фигури в правителството. Това стана след разкрития за пренасочване на публични приходи към медийни кампании. Мнозинството от народните представители гласуваха срещу вота. Канцлерът Себастиан […]