Левски търси футболисти „без високи финансови претенции“

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
Левски търси футболисти „без високи финансови претенции“

Треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели, че „сините“ вече работят по зимната селекция, предаде „Гонг“.

„На първо място търсим млади играчи и се надяваме да бъдат готови, защото през зимата е трудно да се прави селекция. Много малко първенства завършват и няма много играчи с изтичащи договори. Но ние трябва да бъдем готови и според финансите, които клубът ще осигури, да се опитаме да направим селекция“, заяви треньорът на „сините“.

„В момента има хора, които обикалят света, за да намерят футболисти за подсилване на тима. Искаме млади играчи и такива без високи финансови претенции. Ако не намерим такива, които да повишат класата на отбора, няма смисъл от селекция. Наблюдаваме и футболисти от България и знаем нивото им, но ще е трудно да вземем човек от по-долните групи, който сериозно да вдигне нивото на отбора ни“, заяви Стоилов.

„Знаете, че не съм привърженик на привличането на голям брой играчи. По-добре да вземем един или двама, които да вдигнат нивото. Не искам да правим поредната селекция на килограм, която да е на средно ниво. Трудно е да привлечем добри футболисти, защото струват пари, но работим и търсим. Надявам се най-вече да имаме финанси, но и без тях ще търсим хора, които да вдигнат нивото. Не желая да коментирам футболисти, които имат действащи договори. Особено такива, чиито контракти не изтичат през зимата. Това е наказуемо. Не може контрактът на Боруков да изтича декември, след като е подписал през септември. Не искам да коментирам отделни играчи“, завърши опитният специалист.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Софийска градска колегия също проверява за плагиатство Петър Илиев

Софийска градска колегия също проверява за плагиатство Петър Илиев Уличеният в плагиатсто Петър Илиев ще бъде проверен и от Софийска адвокатства колегия, пише “Сега“. Преди това Етичната комисия на Софийския университет заключи, че е плагиатствал при написване на книгата си и той напусна учебното заведение, където преподаваше. Илиев бе номиниран […]