Бивш областен шеф издъхна след хапчета и секс с известна дама

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Бивш областен шеф издъхна след хапчета и секс с известна дама

Огромна трагедия е станала в началото на месеца във Враца, като причината за нея са изпити наведнъж 2 хапчета „Виагра“, съобщи BulNews.
Случаят е изключително деликатен и по тази причина е пазен в тайна от обществото. Затова не се посочват дори инициалите на замесените в любовната история, завършила със смъртта на единия от участниците в нея.

В спокойния следобед на първия петък от месеца в апартамент на бул. „Никола Войводов“, популярен като „Дунав“, се срещнали за поредното рандеву изключително популярна в обществото дама и бивш главен секретар на областна администрация във Враца. Любовното гнездо е наето от дълго време от палавницата, която полага сериозни усилия срещите ѝ там да останат в тайна за градските клюкарки.

Игривите гълъбчета имат връзка от около 10 години, за която обаче най-близките им хора и колеги знаят от самото начало, тъй като не е имало как да я скрият. И двамата са семейни и досега успявали да държат в тайна пред своите половинки секс приключенията си.

В онзи злощастен петък те отново се срещнали и за да отговори на любовния апетит на жената, около 60-годишният мъж изпил две хапчета „Виагра“ едновременно. Малко, след като започнали сериозните сексуални занимания, мъжът изохкал и паднал бездиханен върху своята партньорка. Изплашена, тя веднага извикала Бърза помощ, но пристигналите спешни медици само констатирали смъртта на застаряващия мераклия.

По протокол при подобен трагичен случай били уведомени и в районното управление на полицията. Пристигнала и служите на реда, като огледът в квартирата продължил близо 2 часа.

През това време жената, която до преди малко правила секс като за последно, била помолена да бъде на разположение и да не си тръгва. Разстроена, тя се обадила на сина си, който веднага изоставил работата си в полза на обществото и пристигнал да я успокои, както и да ѝ даде кураж. По същото време съпругът на палавницата е в чужбина, където трупа ресурс за семейния бюджет.

Направената аутопсия по категоричен начин установила, че причината за внезапната смърт е предозирането със сините хапчета, заради което болното сърце на мъжа не издържало.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Кристалина Георгиева ще работи върху глобалните предизвикателства

Кристалина Георгиева ще работи върху глобалните предизвикателства Директорът на МВФ Кристалина Георгиева обяви, че отново ще се фокусира върху глобалните предизвикателства, съобщи БНР. Групата подкрепи Георгиева на общ съвет. Така тя запази поста си. Установено беше, че не може да се докаже, че тя е опитвала да влияе върху доклади […]