COVID-19 не подмина и доц. Ангел Кунчев

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

COVID-19 не подмина и доц. Ангел Кунчев

Главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев се е самоизолирал заради симптоми на COVID-19. Това съобщи председателят на Българското сдружение по иновативна медицина д-р Валери Цеков по време на пресконференция, свързана с информационна кампания за грипа и васкинопрофилактиката в контекста на пандемията COVID-19.

В брифинга участваха още д-р Скендер Сила, представител на СЗО за България, общопрактикуващият лекар д-р Гергана Николова, директорът на Националния център по заразни и паразитни болести проф. Ива Христова, председателят на Българското сдружение по иновативна медицина (БСИМ) д-р Валери Цеков и други.

Доц. Кунчев участва в подобни пресконференции и кампании всяка година, а днес трябваше да информира за тазгодишния етап от националната програма за подобряване на ваксинопрофилактиката при сезонния грип.

Доцентът се имунизира срещу вируса през януари месец.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Мълния удари дома на семейство в айтоско село

Мълния удари дома на семейство в айтоско село Мъж на 47 г. и 32-годишна жена са леко пострадали, след като мълния удари дома им. Сигналът в районното управление в Айтос е получен в 9,00 ч. тази сутрин, за инцидент в частен дом, разположен край овчарниците в айтоското село Пирне. Електрическата […]