Пеевски: С Христо Иванов няма какво да си кажа, готов съм на дебат с неговия началник

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Пеевски: С Христо Иванов няма какво да си кажа, готов съм на дебат с неговия началник

С г-н Христо Иванов няма какво да си кажа, тъй като той не изразява собствената си воля, а тази на неговия началник Иво Прокопиев. Има време Прокопиев да се регистрира като кандидат-депутат от неговата или някоя от другите му партии. С негови подставени лица и пионки не виждам смисъл да водя диалог. Това заявява в интервю за Блиц бившият депутат и кандидат за такъв от ДПС Делян Пеевски.

Видяхме как Прокопиев с неговите медии се упражнява на мой гръб. Ако той се кандидатира за депутат, аз съм готов на дебат с него. Моята грешка е, че досега не съм говорил по тази тема и не разкривах истината, посочва още той.

Иво Прокопиев чрез неговите медии ми изгради несъществуващ образ. Той е истинският олигарх. Българските граждани трябва да знаят цялата истина за олигархията и хората, които я олицетворяват. Готов съм на дебат с Прокопиев където и когато поиска, стига да се кандидатира, твърди Пеевски.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Румен Радев: Силното местно самоуправление е важно за развитието на България

Румен Радев: Силното местно самоуправление е важно за развитието на България Преодоляването на предизвикателствата пред страната ни, на обезлюдяването и на икономическите дисбаланси между регионите минава през все по-тясно сътрудничество между общините, засилване на децентрализацията и финансовата им независимост. Това се посочва в поздравителен адрес на президента Румен Радев до […]