Манолова: Борисов с нова сила посяга към властта

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Манолова: Борисов с нова сила посяга към властта

Ние ще бъдем парламентарният омбудсман, който да се погрижи за всеки български гражданин, всяка фирма и домакинство. Имаме 33 антикризисни мерки, с които да бъдат компенсирани фирмите и домакинствата за по-високите сметки в условията на тежка икономическа и социална криза. Ще бъдем гарант, че няма да има нито едно семейство, домакинство или предприятие без подкрепа.

Това заяви председателят на коалицията „Изправи се БГ! Ние идваме!“ Мая Манолова пред медиите днес, преди да регистрира листата за 23 МИР-София, на която тя е водач.

Ще продължим да настояваме за преизчисляване на пенсиите и добавката от 120 лв. към пенсиите да се получава и след 1 януари 2022 г. Настояваме бизнесът да бъде компенсиран до 31 март 2022 г. за разликата между пазарната цена на тока, определена от КЕВР – 120 лв. и реалната пазарна цена, която за септември беше средно 240-250 лв., допълни Манолова.

Тя подчерта, че листата е пълна и в нея са включени адвокати, лекари, икономисти, финансисти, енергетици и хора с различни професии и каузи.

Борисов с нова сила посяга към властта. Нашата парламентарна група ще бъде гарант, че няма да има реванш на ГЕРБ и ДПС и мнозинството на промяната ще състави правителство, категорична бе Манолова.

Слоганът ни „Мутри вън!“ продължава да е актуален, защото заради мутрите в енергетиката вчера цената на тока за бизнеса беше исторически най-високата. Има нужда от реформи, които ние сме готови да осъществим, каза тя.

Ще има споразумение на „Изправи се БГ! Ние идваме!“, „Демократична България“ и „Продължаваме промяната“ за мнозинство на почтените и правителство на промяната, каза Манолова.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Три глигана повали на една гонка авджия

Три глигана повали на една гонка авджия Три глигана повали на една гонка авджията Павел Стоянов от 47-а дружинка на село Горно Хърсово към благоевградското ЛРД „Сокол1911“. Точният стрелец награди висенето в дъжда на всички 15 ловджии, излезли в събота на излет на границата на ловния им район в местността […]