Арестуваха бракониер, убил с брадва диво прасе

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Арестуваха бракониер, убил с брадва диво прасе

Полицията в Сандански задържа вчера 67 -годишен от санданското село Лехово, в момент на разфасоване на дива свиня в местността „Мишковец“, над селото. Около 14 часа дежурен патрул от горски стражари на ДГС Катунци, забелязва криминалнопроявения и осъждан Славчо Митичев, коленичил до дърво, научи Първо Struma.com. Когато се приближили видели, че Митичев разфасова голямо диво прасе, уловено с примка за дивеч и убито в последствие с брадва.

До трупа са намерени и примката и брадвата. Незабавно е извикан екип на ПУ на МВР в Сандански, които задържали бракониера. С полицейска заповед, той е 24 часа в полицейската клетка. Предал е частите от убитото животно, признал е, че е извършил престъплението. Образувано е дознание.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Мандатът на Борислав Михайлов беше прекратен

Мандатът на Борислав Михайлов беше прекратен В 11:50 ч. в Зала 1 на НДК 411 делегати гласуваха мандатът на Борислав Михайлов като президент на Българския футболен съюз да бъде прекратен предварително. Това беше една от точките на дневния ред на конгреса за избор на президент. За да встъпи в длъжност […]