НАП и НСИ публикуват данни за търговците и продажбата на горива

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

НАП и НСИ публикуват данни за търговците и продажбата на горива

Национална агенция за приходите и Национален статистически институт (НСИ) публикуват на сайтовете си данни за продажбите на течни горива за периода януари 2019 г. до 31 август 2021 г.

Информацията за търговията с бензин, дизел и пропан-бутан обхваща броя търговски обекти, стойността на реализираните продажби и количества продадени течни горива. За улеснение при ползването на данните, търговците са обединени според броя на обектите, които притежават на национално ниво и са групирани по административна област и вид на горивото.

Детайлната информация се събира съгласно изискванията на Наредба № Н-18 от 13 декември 2006 г. и се представя по тип гориво: бензини, дизел и пропан-бутан.

В сайта на НАП информацията се намира в рубриката „ Търговия с горива “, а на интернет страницата на НСИ данните са в новата рубрика
„ Данъчна статистика “ и ще се публикуват всеки месец.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

close

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

ЕС да удържи на думата си

ЕС да удържи на думата си ЕС трябва да удържи на думата си. Това обяви германският канцлер Ангела Меркел, цитирана от Ди Велт. Днес тя е на посещение в Албания. Там разговаря с представители на страните от Западните Балкани. Призова ги да работят заедно за членство в ЕС. Меркел заяви, […]