Тръмп прогнозира края на САЩ до 3 г., но ще се кандидатира за президент през 2024, точно след 3 г.

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Тръмп прогнозира края на САЩ до 3 г., но ще се кандидатира за президент през 2024, точно след 3 г.

Доналд Тръмп прогнозира края на САЩ след три години, но може да се кандидатира за президент през 2024 г., точно след 3 години.

Бившият президент направи противоречиви твърдения в интервю за Newsmax във вторник заедно с бившия прессекретар на Белия дом Шон Спайсър. Той продължава да настоява, че президентските избори през 2020 г. са фалшифицирани.

След като Тръмп спомена, че „страната ни е тръгнала наистина надолу през последните осем месеца, както никой никога не е виждал досега“, той обяснява, без да представи никакви доказателства, че нацията ще приключи да съществува.

„И вие отивате на тези избори, които предстоят през 24-та – но няма да е останала държава“, обяснява Тръмп. „Изборите бяха фалшифицирани и няма да е останала държава след три години, казвам ви.“

Former President Donald Trump on 2024 speculation: „I think you and a lot of other people that love our country are going to be very happy.“ @seanspicer @LyndsayMKeith https://t.co/VlT7z8drtO pic.twitter.com/ctcadtSyBJ

— Newsmax (@newsmax) September 14, 2021

Спайсър отбелязва, че Тръмп е решил да се кандидатира през 2024 г. и че последователите му биха могли да се чувстват комфортно.

Тръмп избягва директен отговор, но обещава на Спейсът, че може да се гордее с избора и също така заяви, че Америка сега е станала за смях.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

close

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

15 септември зад решетките: Близо 1000 ученици има в затворите

15 септември зад решетките: Близо 1000 ученици има в затворите Новата учебна година се открива не само в обикновените училища из страната. И в местата за лишаване от свобода днес има вълнения, свързани с училище и нови знания. Справка на Главна дирекция „Изпълнение на наказанията“ показва, че от 6202 лишени […]