Филип Станев: Татяна Дончева е медуза и отрова за българската политика

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Филип Станев: Татяна Дончева е медуза и отрова за българската политика

Благодаря на Каримански, който е в основата на това да има актуализация на бюджета. Макар и този парламент да е кратък, лъснаха много истини и излязоха истинските лица на много политически играчи – говорим за Татяна Дончева. Това заяви депутатът от ИТН Филип Станев в кулоарите на парламента.

„Тази дама, която е от дълги години в българската политика, показа как не се прави политика, как не се общува коректно, как се лъже и манипулира. Говорим за добро възпитание и морал“, уточни той.

И добави: „Тя прилича на медуза, която дори да се е разпаднала от собствената си отрова, продължава да жили. Дончева е отрова за българската политика“.

„Христо Иванов, Мая Манолова, Корнелия Нинова, ДПС и ГЕРБ направиха така, че да няма кабинет и да се случва това, което се случва в момента. Може ли да се държат някои по този начин с Ива Митева – топ юрист, д-р по конституционно право, който направи какво ли не за да не се избият в парламента и спазваше закона“, каза Станев.

И добави: „Ива Митева бива обиждана. Тя е начело на парламента. Нейните усилия да има нормалност и морал не се случиха“.

„Нека българските граждани да си представят един кантар. От едната му страна да сложат Дончева, а от другата – Митева. Сами ще преценят“, каза още той.

„Какво каза и Трифонов, в следващия кабинет ще е необходимо смирение, здрав разум, компромиси, които да направят така че нещата да работят. Не на всяка цена и в името на всичко, но трябва да се направи така, че в тази държава да има стабилно управление“, уточни Станев.

„В онази безкрайна нощ сложих подписа, за да има извънредно заседание. Тогава пак никой не беше доволен и най-вече ДБ, защото те видиш ли искат да си припишат заслугата. А съдебната реформа е наш проект“, заяви той.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

close

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Пост-Ковид синдром: вероятната причина са антитела, които развиваме след зараза

Пост-Ковид синдром: вероятната причина са антитела, които развиваме след зараза Учените отдавна търсят причините за тежките хронични последици от Ковид-19. Сега американски изследователи идентифицираха молекули, които вероятно играят централна роля при заболяването, известно като пост-Ковид синдром. Много хора, преболедували Ковид-19, продължават и месеци след това да страдат от дългосрочните последици […]