Крум Дончев: Радев може да ни забие нож в гърба

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Крум Дончев: Радев може да ни забие нож в гърба

Ще подкрепи ли президентът Румен Радев проект на служебните министри Кирил Петков и Асен Василев и ще бъде ли предателство към БСП това?
„БСП не се притеснява от този проект. Ние говорим за идеология, ценности и идеали, и днес чухме от президента Радев, че подкрепя ценности, равенство, солидарност, насочени именно към социалистите. Тук хипотезите са само две, няма повече. Едната е, ако той не е уведомен от неговите министри – това е нож в гърба му. Ако подкрепи този проект, е нож в гърба на социалистите, но да не забравяме, че социалистите го направиха президент“, заяви пред Bulgaria ON AIR“ депутатът от БСП Крум Дончев.

Дончев отрече да готвят друг вариант за кандидат-президент.

„Нашите хора вярват, че той ще остане лоялен към нас. Няма вариант БСП да не подкрепи Радев“, категоричен е червеният депутат.

„В последните два парламента ситуацията е „ние много искахме да го направим, но те не ни дадоха“. Ние трябва да разберем, че дневният ред на обществото и нуждите на хората са различни от това да гледаме театър всеки ден“, допълни още Крум Дончев.

„Минахме през две кампании, показаха се платформи, но не видяхме реализация. Трябва да се приключи с участието на политици в телевизионни предавания и създаването на PR комисии. Това, към което трябва да пристъпим, е към реализацията на политики и идеи. Гражданите са свидетели какво се случва. Инфлационните процеси, които минаха и ще продължат, са много големи“, допълни още социалистът.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

close

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Скандал в Лондон! Новият китайски посланик във Великобритания без достъп до парламента

Скандал в Лондон! Новият китайски посланик във Великобритания без достъп до парламента Новият китайски посланик във Великобритания няма да бъде допуснат в парламента, въпреки отправената му покана от парламентарната група за Китай на прием днес в Камарата на общините. Причината – наложените от властите в Пекин санкции на британски депутати. […]