Йорданка Фандъкова и шефът на „Топлофикация“ пропуснаха да се явят в Народното събрание

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Йорданка Фандъкова и шефът на „Топлофикация“ пропуснаха да се явят в Народното събрание

Изпълнителният директор на „Топлофикация“ ЕАД и кметът на София Йорданка Фандъкова не се явиха на изслушване в Комисията по ревизия.

Председателят на комисията Мая Манолова счете това за неуважително отношение. Според нея Фандъкова е абдикирала от проблемите на столичани и „Топлофикация“ е просто един от тях, предаде „Евроком“.

„Очаквахме да дойде поне някой от Столичния общински съвет, предвид огромните проблеми, които дружеството има на прага на отоплителния сезон. И с комплексното разрешително, и с огромните дългове, и с цените на парното, и с несъбраните задължения – всички проблеми, които ще се стоварят на главите на столичани“, посочи тя.

Като представители на „Топлофикация-София“ на комисията отидоха трима заместник-изпълнителни директори и председателят на Управителния съвет на дружеството.

От страна на Столична община се яви директорът на Дирекция „Управление на отпадъци и контролни дейности, както и главен експерт към нея. Според Манолова това е екзотично решение, което е неуважително към Народното събрание.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

close

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Оправдаха Румяна Ченалова за длъжностно престъпление- било недоглеждане без умисъл

Оправдаха Румяна Ченалова за длъжностно престъпление- било недоглеждане без умисъл Бившият съдия от Софийския градски съд Румяна Ченалова е оправдана за длъжностно престъпление при разглеждане на търговско дело, защото съдът смята, че е допуснала неумишлена грешка в резултат от недоглеждане. Това се разбира от мотивите на Специализирания наказателен съд, цитирани […]