Отново агресия в център за деца в Бургас: Ще има ли наказани дисциплинарно?

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Отново агресия в център за деца в Бургас: Ще има ли наказани дисциплинарно?

Агресия в училище за деца със специални образователни потребности в Бургас е запечатана на нови любителски клипове.

В началото на август до bTV бяха изпратени ужасяващи кадри с обиди към ученик в това училище. Тогава всички институции бяха шокирани и започнаха проверки. Прокуратурата в Бургас е удължила проверката с още един месец. Относно двете учителки, заснети в скандалния клип – едната вече е пенсионер, а другата до вчера е била в платен годишен отпуск и не е разпитана.

„Аз вече предприемам действия за издаване на заповед за дисциплинарно уволнение“, посочи директорът на Центъра за деца със специални потребности – Диана Костова.

„Има нарушение по документацията, има нарушения свързани с необявяване на щатни бройки в ЦСОП, които биха подпомогнали работата на директора и биха довели до може би по-добър контрол върху работата на институцията“, отбеляза Лиляна Иванова, зам. директор РУО- Бургас.

По думите ѝ в центъра не е имало главен учител и зам.- директор, но след заповед със задължителни предписания, директорката е обявила място за свой заместник.

Майка вече е преместила детето си от този център в друг.

Според Мирослава Александрова всеки родител би бил притеснен от подобни клипове, затова и тя решава да премести детето си.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

close

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Сърбия може да забрави за ЕС, ако не реши косовския въпрос

Сърбия може да забрави за ЕС, ако не реши косовския въпрос Косовският въпрос трябва да бъде окончателно решен преди присъединяването на Сърбия към Европейския съюз /ЕС/. Това каза германският канцлер Ангела Меркел по време на съвместна пресконференция в Белград с президента Александър Вучич. Според нея „преди това трябва да бъдат […]