Преди новата учебна година: Над 93% от учителите в София искат присъствено обучение

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Преди новата учебна година: Над 93% от учителите в София искат присъствено обучение

Над 93 процента от учителите в София са „за“ присъствено обучение. Това сочат резултатите от анкета с преподаватели дни преди старта на новата учебна година в 145 общински школа.
Анкетата е направена по инициатива на зам.-кмета на направление „Култура, образование, спорт и младежки дейности“ Мирослав Боршош от експерти на дирекция „Образование“ на Столичната община. Анкетирани са 7707 директори и учители от начален, прогимназиален и гимназиален етап. Целта на проучването е да покаже позицията на директори и учители за готовността им за работа в присъствена и електронна среда.
Ето и още от анкетата: Над 94% от учителите в начален етап и 92% от учителите, прeподаващи от V до ХII клас, са посочили, че предпочитат присъственото обучение.
„31,8% от анкетираните учители имат поставена ваксина, а други близо 22% са преболедували КОВИД-19″ – обясни още зам.-кметът Мирослав Боршош.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

close

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

В Русия: три дни почивка за всеки ваксиниран

В Русия: три дни почивка за всеки ваксиниран Работодателите в Русия трябва да бъдат задължени да предоставят на служителите три почивни дни след всеки етап от ваксинацията срещу коронавирус, съобщи Институтът за социални изследвания и развитие на гражданските инициативи, предаде РИА Новости. Въпреки че Русия първа в света се похвали […]