ЦСКА завършва селекцията с още един футболист, познайник на Стойчо Младенов

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

ЦСКА завършва селекцията с още един футболист, познайник на Стойчо Младенов

ЦСКА ще се опита да привлече още един футболист в близките дни, с кого официално лятната селекция в Борисовата градина ще бъде завършена, пише „Тема Спорт“.

„Армейците“ са отправили конкретно предложение към полузащитник, който има предимно офанзивни функции, като за привличането му настоява старши-треньорът Стойчо Младенов.

Футболистът е играл в казахстанското първенство, докато Екзекутора на Ливърпул водеше местния Кайсар, така че наставникът има лични наблюдения върху качествата му. Трансферният прозорец в България затваря тази вечер, а след това армейците ще могат да привличат единствено свободни агенти.

Дори и да вземат нов футболист в близките часове и дни, червените няма да могат да го картотекират за груповата фаза на Лигата на конференциите, тъй като крайният срок за това бе 2 септември.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Кръстьо Сарафов - aртист от европейски мащаб

Кръстьо Сарафов – aртист от европейски мащаб Той е от великата плеяда, сред която блестят имената на: Васил Кирков, Адриана Будевска, Сава Огнянов, Роза Попова, Златина Недева, Иван Димов, Матей Икономов, Георги Стаматов. За наш срам, днес твърде рядко си спомняме за тях, понякога забравяме дори годишнините им. В наше […]