Последни вълнуващи новини от „Игри на волята“

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
Последни вълнуващи новини от „Игри на волята“

Още 12 воини влязоха в приключението на живота си и станаха част от третия сезон на „Игри на волята: България“. Новите участници допълниха племената в най-екстремния телевизионен формат и се изправиха в първата капитанска битка за сезона, още със стъпването на Арената. Плуване в студените морски води, преминаване през тежки препятствия, копаене в пясък и игра за ловкост и търпение определи водачите на Бойците, Шампионите и Приключенците.

По въжен тролей до Арената, към Бойците долетяха снайперистът от Българска армия с пет мисии в Афганистан – Мартин, и създателят на известната анимация „Българ“ – Неделчо. Двете дами, които посрещна племето след нощта на пустия плаж са държавният служител с предизвикателна визия и тежка лична история – Соня, и момичето, което мечтае да бъде част от редиците на МВР – Станислава.

Шампионите приеха в отбора си ултрамаратонеца и ски-бегач с казахстански произход, който е участвал на Олимпийските игри в Сочи 2014 година – Андрей, и тестовия пилот на автомобили с бивша футболна кариера – Александър. Племето се разрасна с две дами, които усилено се занимават с културизъм и са носителки на титлата „Бикини фитнес“– Габриела и Елена.

Приключенците приветстваха младия одитор, израснал в Лондон – Валентин, и културистът, живял в САЩ –Рабухчиев. Красивата част от племето се подсили от студентка по право Семира, която има иракски корени, и чаровната Милена, в чиито вени тече българска и грузинска кръв.

Капитанските битки се превърнаха в истинско изпитание за духа и тялото на претендентите. Но правото да носят първи тази титла извоюваха Неделчо от Бойците, Андрей от Шампионите и Паулина от Приключенците.

Как ще преживеят нощта племената в тежките условия на силна морска буря на пустия плаж? Ще успеят ли да останат сухи и да запазят сили за първата териториална битка? Кой отбор ще отиде в Резиденцията първи и кой ще се изправи срещу тежките условия на Дивата река? Само 24-мата воини ли ще останат в надпреварата или ще се появи неочаквана конкуренция? Какви изненади за зрителите е подготвило най-атрактивното риалити? – разберете в 20:00 по NOVA!

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Омбудсманът поиска от НОИ служебно преизчисляване на индивидуалния коефициент на пенсиите

Омбудсманът поиска от НОИ служебно преизчисляване на индивидуалния коефициент на пенсиите Омбудсманът Диана Ковачева изпрати препоръка до управителя на Националния осигурителен институт Ивайло Иванов, в която настоя за служебно преизчисляване на индивидуалния коефициент на пенсиите при 172 226 души в разгара на четвъртата COVID вълна или да се премине към […]