Харизанов: ИТН, време е за нещо друго

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Харизанов: ИТН, време е за нещо друго

Политическият анализатор Георги Харизанов коментира в личният си профил в социалната мрежа Facebook, заформилият се скандал и обвинения между Тошко Йорданов, председателят на парламентарната група на „Има такъв Народ“ и Татяна Дончева, лидер на „Движение 21“, депутат и част от коалицията „Изправи се БГ! Ние идваме!“. Повод за тона станаха думите на Тошко Йорданов, който разказа за тайните оферти на Татяна Дончева към депутати от партията на Слави Трифонов. Според сценариста депутатката на Манолова предлагала половин милион лева на негови колеги, за да разцепят групата на ИТН в парламента. Ето какво пише Харизанов.

Ето и текста:

Тошко Йорданов си е поставил за цел всички да разберат, че е напълно възможно човек с мозък на мравка да е сценарист, водещ и депутат. Защото след днешния ден хипотезите относно политикът Тошко Йорданов са 2 /две/:

Господинът или е клеветник и набеждава Татяна Дончева в предлагане на подкуп или, ако такова нещо наистина се е случило, е затаил и прикрил престъпление /изчаквайки до днес поради неясно какви причини/ и за същото трябва да бъде обект на наказателно преследване.

Борците с корупцията от ИТН са си затраяли за предлаган рушвет. Точка. Мозък на мравка. Всички призиви на Христо Иванов за съставяне на кабинет с третия мандат стават още по-трогателни на фона на разразяващото се малоумно лайномятане между довчерашните борци с мафията и носители на справедливостта, които доскоро гордо озаряваха кориците със скафандри в ръка.

Прочее някой разбра ли защо Христо е бил в офиса на Слави преди провала на първия мандат, за да договаря третия? Ясновидство ли надушвам тук? Да не е това дългата ръка на Ванга? “Незнанието не е извинение”, Христо. Щяхте ли все така на драго сърце и на всяка цена да подкрепяте правителство на третия мандат, договорено и спазарено с някакви листчета по някакви офисчета, властелини на гумената лодка? Или това тошковото днес нямаше да е чак такъв проблем, стига Радев да беше решил мандатът да е ваш?

Шнорхели, предлагачи, болонки, босоноги депутатки на градус, съдрани гащи, листчета с рушвети и липсващи страници с краден интелектуален труд.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Волгин: ДБ ще пострада най-много от новия проект

Волгин: ДБ ще пострада най-много от новия проект Съвсем скоро на нашата политическа сцена ще се появи нов проект. При това говорим не за някакъв епизодичен персонаж, а за играч, който ще има претенциите да играе главната роля. Служебният министър на икономиката Кирил Петков вече е само на крачка от […]