Ето защо трябва да правите секс, дори и на инат

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Ето защо трябва да правите секс, дори и на инат

Жените разполагат с безброй оправдания, за да откажат секс. Правят го, не защото са глупави да отказват нещо хубаво, а защото сексът изисква да му се отдадеш, да вложиш в него енергия, желание и тонус, които силно липсват в края на изтощителен ден. Заспиването на дивана, демонстративното „лягам да почета и заспивам веднага“, вечното „боли ме главата“, са само малка част от изобретателните извинения.

Това, което жените не знаят обаче е, че ако са също толкова изобретателни в самонавиването за секс, ще се почувстват много по-добре. Ако щете, понякога сексът трябва да се прави на инат, напук на самата теб, пише dnesplus.bg.

Ако сте жена, то опитът ви сигурно ви е убедил, че когато сте най-смазани физически, тъжни, изморени, в ПМС, напрегнати и романтиката е на нула, точно тогава един хубав, домашен секс може да свърши чудесната работа, която да ви оправи настроението.

Освен това жените имат правото да се възползват от преимуществото си, което им предоставя привилегията да са напълно пасивни и просто да се оставят да бъдат… обичани.

Нужни са им 20-тина минути и – дай боже всекиму – два оргазма, за да се почувстват много по-добре.

Да припомним само някои от ползите от секса, ако случайно, сред толкова извинения, сте ги забравили:

Различни проучвания доказват, че жените, които правят секс, живеят по-дълго от тези, които са се отказали от това удоволствие.

Оргазмите помагат за отпушване на синусите и борят алергии.

Хората, които редовно консумират връзката си, получават повече хормони към мозъка, които ни правят интелигентни и остроумни за разлика от онези, които рядко имат възможност да се отдадат на страстта. Така че, следващият път, вместо да кажете „не“, кажете „да“ и оставете ласките, целувките и тялото ви да свършат работата си.

От вас се иска единствено да внимавате в това, което се случва в момента, а не да мислите за недовършените задачи.

Малко нежна музика, ароматно масло, с което да ви направят лек масаж на специалните зони и магията ще се случи.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

6 септември 1885 г. Съединението

6 септември 1885 г. Съединението На 6 септември 1885 г. се извършва Съединението на Княжество България с Източна Румелия. От пролетта на 1885 сформираният в Пловдив под ръководството на Захари Стоянов БТЦРК се заема с активно пропагандиране на обединението чрез публикации в пресата (в-к „Борба“) и публични демонстрации. Най-масовото мероприятие […]