Тръмп продава хотела си във Вашингтон

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Тръмп продава хотела си във Вашингтон

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп води преговори за продажба на своя хотел в американската столица, а златните букви на фамилията на политика ще изчезнат от главната улица на Вашингтон.

Според източници преговорите за продажбата на правата за ползване на сградата са в напреднал етап. Изданието обяснява, че правата върху недвижими имоти се продават на фирма, която преговаря с хотелски вериги, които ще се занимават с администрирането на имота и промените по него. Изданието твърди, че подробностите по сделката все още са неизвестни и сключването ѝ ще отнеме много време.

Хотел „Тръмп Интернешънъл“ се намира на Пенсилвания Авеню, главната улица на Вашингтон, на 500 метра от Белия дом и на километър от Капитолия. Подобно на другите хотели, петте златни букви от фамилията на политика красят фасадата на многоетажната сграда. Компанията на Тръмп управлява сграда на Старата поща, която превърна в хотел, от 2012 г. Определеният годишен наем е от няколко милиона долара, а в интериора са вложени инвестиции от няколкостотин милиона. Хотелският бизнес на Тръмп бе силно засегнат от пандемията от COVID-19.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Джиджи Хадид сподели много лични СНИМКИ

Джиджи Хадид сподели много лични СНИМКИ Джиджи Хадид рядко говори за личния си живот и не обича да създава шум около себе си с теми, които касаят само нея и половинката ѝ Зейн Малик. Но наскоро 26-годишната топ манекенка реши да наруши това свое решение, като сподели в Инстаграм някои […]