Вашият хороскоп за днес, 08.09.2021 г.

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият хороскоп за днес, 08.09.2021 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Провокативен ден, но не агресивно, а някак така по тийнейджърски. Ден, който ви кара да погледнете нещата под друг ъгъл, да попитате, да потърсите другата гледна точка и да сте по-толерантни.

Телец

Дори да ви е трудно, винаги има начин да се справяте. Най-важното е да спрете да се самосаботирате. Действайте, задвижете нещата и лека-полека ще стигнете до желаната цел.

Близнаци

Доста вдъхновяващ ден за вас, само не го пропилявайте в празни приказки и безсмислени срещи. Идеи не ви липсват, намерете начин да ги осъществите, защото философията нищо не струва без практиката.

Рак

Колкото и безопасно и комфортно да се чувствате у дома, смисълът на живота е да излезем от тази сива „зона на комфорт“, която всъщност е зона на доброволното ограничение. Разперете крила и погледнете колко много възможности предлага светът.

Лъв

Повече слушайте и по-малко говорете. Както в онази народна мъдрост – Човек има 2 уши и една уста, за да слуша повече и да бърбори по-малко. Празните приказки отнемат от времето ви, по-добре да помълчите, отколко да се разпилявате. Помислете над това.

Дева

Пребройте ресурсите, с които разполагате. Ще видите, че нематериалните, като качества, умения, способности, които сте натрупали, значително надвишават материалните притежания. Ако ли пък не, време е да помислите над това. Материалното е преходно, а именно личните качества остават с нас независимо от обстоятелствата.

Везни

Замисляли ли сте за образа, който представяте пред света. Доколко това сте вие и доколко е обусловен от обстоятелствата, в които попадате. Колко често си позволявате да бъдете истинските себе си. Едни такива въпроси, от които човек често бяга, а всъщност те са опорната му точка. Важно е да имате отговори и то собствени.

Скорпион

Доверете се на интуицията си. Отпуснете се и се опитайте да следвате енергията, която ви води. Лесно е, но най-напред трябва да се доверите, което всъщност е трудната част.

Стрелец

Един ден, в който желанията ви могат да се сбъднат. А вие готови ли сте за това? Ако си представите, че пред вас се появи Златната рибка, какво бихте си поискали. Помислете добре, защото Вселената слуша внимателно.

Козирог

Днес Вселената ви предлага да помислите над Закона за полярностите. В кой край на спектъра се намирате и доволни ли сте там? Съсредоточете се върху онова, което искате, а не върху това, което не искате.

Водолей

Не забравяйте, че животът е истинско приключение. Но пък всяко приключение си има предизвикателства. Бъдете с отворен ум и смело сърце, тогава Вселената ще бъде с вас. Светът обича смелите.

Риби

Хубав ден да си зададете някои важни въпроси, Най-вече от какво бягате постоянно, от какво искате да се скриете. Извикайте смелостта в себе си и се изправете срещу страха си. Всъщност той е просто сянка, няма власт над вас.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Президентът и ЦИК ще обсъдят провеждането на предстоящите парламентарни и президентски избори

Президентът и ЦИК ще обсъдят провеждането на предстоящите парламентарни и президентски избори Държавният глава Румен Радев ще проведе днес среща с ръководството на Централната избирателна комисия. По време на разговора ще бъде обсъдено провеждането на предстоящите парламентарни и президентски избори. Президентските избори ще се проведат на 14 ноември. Досега позицията […]