Вера Иванова: С какво се различавате от убийците от ГЕРБ, дами и господа?

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вера Иванова: С какво се различавате от убийците от ГЕРБ, дами и господа?

Дами и господа народни представители от 45-то и 46-то НС, тези,които обещавахте, че ще се погрижите за най-онеправданата част от обществото ни.

Не ви ли е срам от народните цени, на които се гощавате всеки ден, докато има гладуващи деца и пенсионери ровещи в кофите?

Кой доплаща разликата?“

Това написа в профила си във Фейсбук Вера Иванова от „Системата ни убива“.

„В същото това време хора умират от глад, не от уврежданията си.

Дами и господа народни представители, вие дори не сметнахте за необходимо, не намерихте време да обърнете внимание на хората с увреждания над 18 г.

Та те умират, дами и г-да народни представители. Майките им умират от безпомощност и безнадеждност, а това са майки, дали живота за децата си, вместо да ги връчат на държавата да ги отглежда.

Дами и господа народни представители, не ви ли е срам да губите парламентарно време за увеличение на собствените си заплати, докато в държавата цели семейства агонизират в мизерия?

Не ви ли е срам, дами и господа народни представители, че не приехте нито един важен за хората закон?

Дами и господа народни представители, не ви ли е срам, че не върнахте „Закона за личната помощ“ на хората, чийто живот зависи от него?

А обещавахте щедро в телевизионните студия и по медийни мероприятия. Дами и господа народни представители, не ви ли е срам да продължавате с геноцида към хората с тежки и множество увреждания?

Ние, майките на лица с увреждания от НГИ „Системата ни убива“ ви питаме: „С КАКВО ВИЕ СЕ РАЗЛИЧАВАТЕ ОТ УБИЙЦИТЕ ОТ ГЕРБ И ПРИДРУЖНИТЕ ИМ ПАРТИИ, които убиха надеждата за живот на най-уязвимите?

Не ни отговорайте!

Отговорете на съвестта си (ако я имате).

Засрамете се дами и господа народни представители (ако можете)!“, завършва Вера Иванова.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Вашият хороскоп за днес, 05.09.2021 г.

Вашият хороскоп за днес, 05.09.2021 г. хороскоп от astrohoroscope.info Овен За всяко нещо има различен подход – дали пилето пресича пътя или пътят се движи под пилето, още Айнщайн е разсъждавал по този въпрос. Ето ви ден за странности и непрактични умозаключения. Телец Днес ще търсите бляскави преживяваниям идеи, вдъхновения. […]