Формула 1 дава трофей на пилота с най-много изпреварвания през сезона

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Формула 1 дава трофей на пилота с най-много изпреварвания през сезона

Учреждава се нова награда – Crypto.com Overtake Award – за пилота с най-много изпреварвания през сезона. Това съобщиха официално от Формула 1. Наградата е първа по рода си. Тя е създадена с цел да отпразнува смелостта на пилотите. Състезателите често правят дръзки маневри в преследване на успеха.

Пилотът, който извърши най-много изпреварвания в рамките на сезона, ще получи трофей. След 11 старта досега, водач в класирането е четирикратният шампион Себастиан Фетел.

По време на живото предаване на всяко състезание ще има нови графики, които ще визуализират възможностите за изпреварвания и потенциалните маневри. Ще се показва и прогреса на пилотите в класирането за изпреварвания по време на кампанията.

„Радваме се да разширим партньорството си с Crypto.com с въвеждането на наградата за изпреварвания. Тя ще интегрира марката във Формула 1. Наградата дава възможност да отбележим инстинктите на пилотите за смели и стратегически движения, които отразяват качествата, необходими за търгуване с криптовалути.“ – заяви Бен Пинкъс, директор търговски партньорства във Формула 1.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

close

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Надежда Йорданова за ФАКТИ: ДПС искат да покажат, че едва ли не Пеевски е в списъка “Магнитски” по недоразумение

Надежда Йорданова за ФАКТИ: ДПС искат да покажат, че едва ли не Пеевски е в списъка “Магнитски” по недоразумение “На второто заседание на временната комисия “Магнитски” днес бяхме поканили да изслушваме управителя на Българската народна банка и министъра на правосъдието относно това какъв е обемът на потенциалното негативно въздействие на […]