Слави Ангелов: Антон Златанов несправедлив беше определен за виновник за станалото на протестите

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Слави Ангелов: Антон Златанов несправедлив беше определен за виновник за станалото на протестите

„Последствията след извършените проверки по казуса с полицейското насилие са, че Антон Златанов, който беше директор на Столичната полиция, е понижен в длъжност. Той е определен за виновник за всичко, което се случи на протестите миналата година. За мен това не е точно и правилно”. Това заяви в студиото на ”Събуди се” главният редактор на „168 часа“ Слави Ангелов по повод кадрите с насилието, упражнено от служители на реда спрямо демонстранти миналото лято и последвалите мерки от страна на властите.

„Подходът към тези неща може да бъде с тюхкане, вайкане и възмущение. Тоест – моралната страна. Но може да бъде и сериозен и да се търси цялата, абсолютната, възможна истина, до която може да се достигне”, посочи от своя страна криминалният психолог Росен Йорданов.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Разкриха как Ар Кели се е оженил за малолетната Алия

Разкриха как Ар Кели се е оженил за малолетната Алия Бивш мениджър от екипа на подсъдимия изпълнител Ар Кели свидетелства в съда в петък, че е платил подкуп от 500 долара на държавен служител, за да осигури фалшив документ за самоличност на певицата Алия, за да може Кели да се […]