Илиян Василев: На ИТН може да им е за последно

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Илиян Василев: На ИТН може да им е за последно

„ИТН много искат да наложат Любомир Каримански за шеф на БНБ, за да остане поне нещо от пребиваването им в първа позиция след избори. Защото може и да им е за последно. И тук започва поредната драма на егото им, защото няма как да постигнат избирането му, без да излязат от надмеността на позицията си“.

Това написа в профила си във Фейсбук политическият анализатор Илиян Василев.

„Трябва да потърсят подкрепа, а не да чакат някой да им я даде. И тъй като позицията управител е много важна и символна, нормалната логика е да я потърсят. Но СТ е на Олимп, сам.

Като гледам нямат шанс, но виж могат да пречупят егото си и да потърсят съгласие. Но не вярвам в хода на търсенето на съгласие да не им поставят въпроса за експертното правителство. И да не напомнят, че Каримански атакува Асен Василев и Кирил Петков не по необходимост /защото това са служебни министри с ограничен мандат/, а в синхрон с атаките от ГЕРБ и ДПС.
Не постигнат ли съгласие, ще трябва да търсят подкрепа и от ДПС и ако я получат да приключат“, допълва Василев.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

КБТБ настоява за ясен пакет от икономически мерки

КБТБ настоява за ясен пакет от икономически мерки Конфедерацията на българския туристически бизнес (КБТБ) изразява своята подкрепа към позицията на колегите ни от Алианса на туристическата индустрия в България (АТИБ) за задължителната обвързаност между здравните и икономическите мерки, съобщиха от Сдружението на заведенията. „Ние отдавна настояваме да се създадат ясен […]