Ипотечен кредит с виртуална валута

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Ипотечен кредит с виртуална валута

Ипотечното кредитиране в САЩ е едно от най-високите си нива за последните 10 години. Втората най-голяма банка, която отпуска жилищни кредити – Unіtеd Whоlеѕаlе Моrtgаgе, реши да предложи на своите клиенти заем за покупка на дом, който да се плаща с криптовалута. Услугата ще е налична за физически лица до края на текущата година. „Оценките ни показват, че идеята е реалистична и с нетърпение очакваме да станем първата компания в сегмента в САЩ. Плановете ни са доже през третото тримесечие планът ни да бъде реализиран“, каза глaвният изпълнитeлeн диpeĸтop нa ĸoмпaниятa Maт Ишбия.

Първата криптовалута, с която Unіtеd Whоlеѕаlе Моrtgаgе ще позволи покриване на дълговете към нея ще е биткойнът, а след това ще бъдат въведени и други криптовалути. Донякъде решението на компанията е изненадващо, като се има предвид, че властите в САЩ засилват контрола върху търговията с критовалути.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Чудесна новина за волейболните ни националки преди мача с Германия

Чудесна новина за волейболните ни националки преди мача с Германия Женският национален отбор на България се изкачи на 15-та позиция в световната ранглиста на Международната федерация по волейбол. Това стана ясно след обявяването на актуалните ранкинги на отборите. През юни българките спечелиха Европейската златна лига, като в предходното подреждане бяха […]