Тити Папазов подкрепи Живко Миланов

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Тити Папазов подкрепи Живко Миланов

На срещата за бъдещето на Живко Миланов днес, присъства и членът на Надзорния съвет на Левски – Константин Папазов. Пред колегите от bTV той също зае позиция по треньорския казус на „Герена“.

„Вижте аз дойдох като човек, аз съм треньор. В такъв труден момент всеки един човек има нуждата от морална подкрепа. Говорихме си с Живко за житейски неща, за това, че това е нашата професия. Живко е човек, който е изключително добре приет от „синята“ общност и като такъв мисля, че е възможно да има най-голям кредит на доверие. С огромно „синьо“ сърце е.

На човек като Живко Миланов съдбата ще му предложи много хоризонти. Не са толкова много хората, които ще влязат в огъня. С вайкане в Левски няма да стане. С човешка подкрепа и Господ напред. В тази ситуация може би много други отбори биха рухнали. Левски има изключителна подкрепа от своите фенове“, каза Папазов.

Трябва да вярваме в добрия край. Трябва да преминем през всички кръгове на ада“, завърши Тити,.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Български талант дебютира в силно западноевропейско първенство

Български талант дебютира в силно западноевропейско първенство Българският талант Станислав Шопов изигра първи минути в Ередивизи – най-елитната дивизия на нидерландския футбол. Юношата на Ботев (Пловдив) влезе като резерва за Хееренвеен при победата с 3:2 над Валвайк. Той замени автора на единия от голове за домакините Тибор Халилович. Шопов подписа […]