Нидал Алгафари за премиера на ИТН: Това ли беше? Получаваме ДПС в управлението!

System Administrator 1
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Нидал Алгафари за премиера на ИТН: Това ли беше? Получаваме ДПС в управлението!

”Ефектът, който се очакваше, не се случи. Нямаше ”уау”, а ”това ли беше”? Хората очакваха нещо невероятно, че ще се появи човек, който не е от Харвард, а Харвард е негов, извънземен, но не случи. Ние не знаем какво и как е управлявал Пламен Николов. Моите опасения, се този човек не е достатъчно добър въжеиграч и жонгльор.
Притесненията ще дойдат и от състава на кабинета, който още не знаем. Такива очаквания ни дадоха – че ще се случи нещо невероятно. Мнозинствата няма да са плаващи, защото се правят зад екрана. На Слави му трябват 10-15 гласа. Ако дойдат от ДПС – народът ще каже, че са от „сараите“. От БСП ще се припознаят, че идват от Радев“. Това заяви писателят и политически пиар Нидал Алгафари пред БНТ.

Да не говорим, ако от Бойко Борисов дадат гласове за ИТН… Христо Иванов и Мая Манолова се опитаха да се наложат. Сега се оказва, че всички трябва да играят по гайдата на Тошко Йорданов. В политиката няма емоции, а интереси. Няма вечни приятели. Мая Манолова има интерес да играе със Слави към този момент. Не може ДБ и ИБНИ да гледат отстрани и да не участват в взимането на политическо решение.

От ДПС са много силни в политиката. Не мога да си представя, че Ахмед Доган ще прати случайни хора на преговори с ИТН. Защо се срещнаха? Смятам, че ДПС ще застанат на принципни позиции, както подкрепяха СДС и ГЕРБ навремето. От тях ще зависи колко ще продължи мандатът на следващото правителство. Слави Трифонов се опитва да поседне на 2 стола, но накрая може да полегне. Влезе ли във властта, малките партии могат да правят каквото си искат. ГЕРБ се очертава като единствената опозиция. Провалят ли се, ГЕРБ и Борисов няма да дойдат на бял кон, а на бяла каляска“, каза още Алгафари.

Факти, новини, статии – Да извадим фактите наяве

https://m.fakti.bg/bulgaria/600963-nidal-algafari-za-premiera-na-itn-tova-li-beshe-poluchavame-dps-v-upravlenieto

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

One thought on “Нидал Алгафари за премиера на ИТН: Това ли беше? Получаваме ДПС в управлението!

  1. Тва ващо граничи с болестна параноя. Къде е ДПС в цялата работа, че и личала! Що не си ходи г-н Алгафари да си режисира постановките и филимите ми се изказва по политически въпроси и внушава fake news. Лично аз смятам че е крайно време да полежи малко в затвора за разпространяване на фалшиви новини и насаждане на паника и страх. Още помним предаването на ку ку за АЕЦ-а. В родната му Сирия вероятно щяха да му отрежат езика.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Ружа Игнатова и OneCoin се завръщат (ВИДЕО)

Противоречивата криптовалута OneCoin предполагаемо ще направи своето завръщане на крипто сцената, според създателката на проекта Ружа Игнатова. След дълго отсъствие, Ружа Игнатова излезе от сенките – с обяснението, че е избрала да се прикрие, поради опасения за живота си. Това сподели прочутата вече по цял свят бизнесдама. За да си […]