Видео игри и гледане на филми в новите „поршета“ - Мойте новини

Видео игри и гледане на филми в новите „поршета“

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Porsche ще се опита да настигне Tesla и освен пробег и ускорение като това при върховите модели на американската марка, компанията от Щутгарт ще въведе още една новост, подобна на екстрите при автомобилите на Мъск.

Германската марка подписа договор с компанията Zync, която специализира в предлагането на различни дигитални услуги и забавления в автомобилите. Чрез тази стъпка от Porsche искат да предложат на собствениците на автомобили повече удобство и услуги, докато чакат в своите автомобили при зареждане на батерията например.

От 2023 година марката планира да интегрира нови функции в инфотеймънт системата, които да позволяват споделяне на видео съдържание директно на екрана на колата или пък играене на видео игри, каквото към момента е достъпно единствено при Tesla. Към момента не се съобщава кои автомобили ще разполагат с обновената инфотеймънт система, но най-вероятно тя ще бъде запазена за електрическите автомобили.

close

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Повече от половината руснаци остават по домовете си

Повече от половината руснаци ще останат по домовете си това лято. Това показва проучване, цитирано от ТАСС. Това заявяват около шестдесет процента от запитаните. Около тридесет процента предпочитат почивката в местни курорти. Повечето заявяват, че това се дължи на тяхното финансово положение. Едва пет процента планират почивка в чужбина. Руското […]