ДПС и Цонев ”обявиха война” на САЩ! - Мойте новини

ДПС и Цонев ”обявиха война” на САЩ!

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

От партията на Доган открито скочиха на САЩ. ДПС ще внесе искане за изслушване на министрите на финансите и икономиката Асен Василев и Кирил Петков за списъците по закона ”Магнитски”. Това каза зам.-председателят на Движението Йордан Цонев в декларация от името на групата в парламента.
„Къде в „Магнитски“ е принципът за невинност до доказване на противното? Къде са изнасянията на доказателства за вина, къде е защитата в това дамгосване? Нашите партньори от САЩ могат да си приемат, каквито искат закони. Нашето уважение към тях като партньори ще продължи и за в бъдеще.

Това е неотменима наша политика, но защо и кой позволява на българското правителство да пренася законодателство на Щатите на българска територия, след като то не е пренесено на европейската. Кой позволява това да се случи? Ние няма да спрем. Следващата седмица ще внесем искане за изслушване на финансовия и икономическия министър за списъците, на каква основа са направени, въз основа на кой български закон и т.н. и т.н.?“, каза още Йордан Цонев.

close

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

С какво да храним белите дробове

Белите дробове са изключително важен орган от човешкия организъм. Именно чрез тях ние получаваме кислород и освобождаваме въглероден диоксид. Според анатомичната си структура те представляват две независими половини. Десният бял дроб се състои от 3 лоба, а левият – от 2. Непосредствено до левия е разположено сърцето. Известен факт е, […]