SSC Tuatara всъщност не е преминала границата от 300 мили в час (482.8км/ч), признаха от компанията - Мойте новини

SSC Tuatara всъщност не е преминала границата от 300 мили в час (482.8км/ч), признаха от компанията

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Американската компания SSC се опита да постави рекорд за най-висока максимална скорост, като през октомври миналата година от марката заявиха, че са постигнали скорост от 484.53км/ч (301.07 мили в час) в едната посока и 532.93км/ч (331.15 мили в час) в другата, което дава средни стойности от 508.73км/ч (316.11 мили в час)

Голяма част от хората не бяха съгласни със записите и показанията на километража на Tuatara и поради тази причина от марката бяха принудени направят нов опит при който постигнаха средна скорост от 455.2км/ч (282.9 мили в час).

View this post on Instagram

A post shared by SSC North America (@ssc_northamerica)

Сега от компанията завяват, че всъщност официално все още не са преминали границата от 300 мили в час и завяват, че ще го направят съвсем скоро по прозрачен, официален и неоспорим начин с нов опит. По план този опит трябваше да се проведе преди няколко месеца, но инцидент с автомобила измени концепцията на SSC.

close

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

По казуса "Пирогов"

Стойчо Кацаров го познавам отдавна, още от времето на Панчо Панайотов и дупнишките барикади. Само че Панчо е класа и истински доктор. За Стойчо не мога да кажа същото. Сега г-н Кацаров стана министър и погна „Пирогов“. Където са го излекували от коронавируса. И показа документ, който според него доказва, […]