Истинско чудо на кръщене в Рилския манастир (СНИМКА) - Мойте новини

Истинско чудо на кръщене в Рилския манастир (СНИМКА)

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Бившият зам. областен управител на Кюстендилска област Райчо Цветин е изумен от чудото, което се е случило в Рилския манастир по време на светото кръщене на 6-г. Александър от Перник.

Ето какво разказа той пред “Струма”:

“Бог погали Александър и кръстницата му Емилия, моята съпруга, като се появи като светъл лъч върху тях двамата. Най-странното е, че никой от 30-ината гости не видя чудото, но то се е запечатало само на две снимки от стотината направени и видеа от гостите. Само на снимките, направени от бащата на Александър се вижда ясно лъчът.

Любопитното е, че на свода няма прозорец, а светлината се изсипва отгоре им. Снимките са точно от момента, когато Алексъндър е съблечен и влиза във водата, за да получи Божието благословение като християнин. Случилото се за мен е чудо”, категоричен е Р. Цветин.

Неговата съпруга, която е на снимките със странния лъч в ролята на кръстница, вчера бе представена като част от екипа на новия кмет на Благоевград Илко Стоянов. Емилия Цветина ще отговаря за ресор „Социални дейности”.

close

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Унищожаваме 20 000 ваксини от AstraZeneca с изтичащ срок на годност

България дарява над 170 000 дози ваксини на Кралство Бутан. Това съобщи директорът на Изпълнителната агенция по лекарствата Богдан Кирилов. Ваксините са на AstraZeneca и са с изтичащ срок на годност през август и септември. Страната ни води разговори за дарения и със Северна Македония, Косово и Босна и Херцеговина. […]