Кадиев: Така ще върнете Борисов на власт - Мойте новини

Кадиев: Така ще върнете Борисов на власт

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

След гласуването на кандидатурата на избраната за председател на 46-то Народно събрание Ива Митева от „Има такъв народ“ единственият гласувал „против“ – Георги Кадиев от „БСП за България“, поиска думата, за да обясни отрицателния си вот.

Той каза, че причината не били качествата на Митева. Това гласуване е тест за избора на правителството. Липсата на диалог обаче ще доведе до евентуалното връщане на ГЕРБ на власт. Затова трябва да започнем преговори, официални, завършващи със споразумение. Има смисъл от подписано споразумение, за да няма импровизации, за да няма изненади, за да знаем какво предстои. Дори когато подписваме с кабелна телевизия. Ние подписваме договор. Затова не подкрепих Ива Митева – защото няма разговори, заяви Кадиев.

По думите му левицата нямало да подкрепи и правителството на „Има такъв народ“ по тази причина.

Прокарването на разделителни линии – статукво и антистатукво, не е правилно. Няма партии на статуквото, има хора на статуквото. Няма корумпирани партии, има корумпирани хора, подчерта депутатът от „БСП за България“.

close

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Германски учени: след Ковид-19 често се стига до увреждане на органи

Всеки пети, прекарал инфекция с коронавирус, показва късни вторични последствия – обикновено увреждане на сърцето или белите дробове. Много от останалите, боледували от Ковид-19, се оплакват от бързо изтощение. Всеки пети човек, прекарал инфекция с коронавирус, показва късни вторични последствия – обикновено увредени вътрешни органи. Това са установили изследователи от […]