Служебният премиер: Възможно е служебни министри да продължат в редовно правителство - Мойте новини

Служебният премиер: Възможно е служебни министри да продължат в редовно правителство

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Възможно е служебни министри да продължат в редовно правителство. Това каза служебният министър-председател Стефан Янев в кулоарите на парламента след откриването на първото заседание на 46-тото Народно събрание.

„Силно се надявам да бъде сформиран работещ кабинет. От направените изказвания-декларации и визии за участие на партиите откроявам, че в много от тях чух приоритети и визии, свързани със започнатото от служебното правителство – приоритети в здравеопазването и образованието, подпомагане на бизнеса, разходване на публичните средства, съдебна реформа“, заяви Стефан Янев.

„Надявам се тези заявки да бъдат реализирани, да се постигне консенсус, така че правителството да бъде фокусирано върху истинските проблеми”, каза още министър-председателят.

„Не мога да коментирам личности, необходимо е сформирането на правителство на базата на приоритети и програма“, каза още Стефан Янев.

close

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Германски учени: след Ковид-19 често се стига до увреждане на органи

Всеки пети, прекарал инфекция с коронавирус, показва късни вторични последствия – обикновено увреждане на сърцето или белите дробове. Много от останалите, боледували от Ковид-19, се оплакват от бързо изтощение. Всеки пети човек, прекарал инфекция с коронавирус, показва късни вторични последствия – обикновено увредени вътрешни органи. Това са установили изследователи от […]