Стоматолог от Варна на сцената на елитна дентална конференция в Цюрих - Мойте новини

Стоматолог от Варна на сцената на елитна дентална конференция в Цюрих

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

В края на месец юни стоматологът от град Варна д-р Иван Пеев е бил специален гост-лектор на елитна дентална конференция в Цюрих, Швейцария. Поводът: официалното представяне на знакова иновация в сферата на денталната медицина – първият в света дигитален зъбен имплант.

Д-р Пеев е бил единственият присъстващ лекар от България, а сред останалите лектори се отличават световноизвестни имена като проф. Роналд Юнг от Швейцария, проф. Томаш Линкявичюс от Литва и д-р Рамон Гомес Меда от Испания. В публиката са присъствали селектирани представители на иновативни дентални клиники от цяла Европа, а онлайн излъчването на живо е събрало над 5000 зрители.

Като част от екипа на най-голямата и високотехнологична дентална клиника в Европа – Dentaprime, екипът на д-р Пеев е бил сред първите 10 специалисти в световен мащаб, имащи възможността да тестват иновативния имплант в реална среда. Представеният на конференцията случай от д-р Пеев е демонстрирал приложението на дигиталните импланти при цялостна рехабилитация на двете челюсти.

“Дигиталният зъбен имплант има ключово значение заради огромния си потенциал да гарантира перфектни резултати при лечението на беззъби пациенти, спестявайки време и разходи както за нас, денталните лекари, така и за пациентите. Пълната дигитализация на лечението – от диагностика и планиране, през изработка на зъбните конструкции, до симулация и провеждане на имплантацията – прави възможно имплантите и зъбите да бъдат поставени в рамките на само един ден” – обяснява д-р Пеев.

В своята кариера в клиника Dentaprime, д-р Иван Пеев е поставил забележителните 20 162 зъбни импланта. Притежава международен сертификат като инструктор по дентална имплантология и е главен ментор в направление „Орална имплантология“ в Дентапрайм Академия.

close

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

А1 изгради система за интелигентно видеонаблюдение в град Пирдоп

Единната охранителна система за видеонаблюдение, изградена от А1, помага да се повиши безопасността по пътищата и да се осигури спокойствие на жителите и гостите на град Пирдоп. Интелигентното видеонаблюдение подпомага общинската администрация на 8-хилядния град в Златишко-Пирдопската котловина при изпълнението на контролни функции. Важна част от функциите на технологичната система […]