5-те най-допускани грешки на работното място

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Ако вярвате, че отношенията с колегите не са най-важната част от работата ви, тогава грешите. Изследванията показват, че ако имате приятелски отношения с колегите си, производителността ви се увеличава значително, посочва Дарик. Но когато започнем работа на ново място, може да допуснем грешки, които дори не осъзнаваме, че са такива. Не запомняте имена Известният лектор и писател Дейл Карнеги препоръчва ​​хората да се наричат с имената си от момента, в който се запознаят. Това е лесен начин веднага да запомните името на колегата си и заедно с това ще демонстрирате уважение към другия човек. Не носите лакомства в офиса Ако искате да направите нещо хубаво за колегите си и да си спечелите репутация на готин колега, може просто да донесете нещо, с което да почерпите останалите в офиса.

Не е нужно задължително да приготвите домашен десерт, въпреки че това със сигурност ще бъде оценено, но може да купите вкусни бисквити или солети за колегите си. Ако успеете да го превърнете в традиция и всеки от екипа да го прави, никога няма да сте гладни по време на работа.

Страхувате се да добавите колегите си в социалните медии Ако искате да научите повече за компанията, в която работите и да бъдете приятели с колегите си, трябва да научите повече за техните интереси. Това със сигурност ще ви бъде и в помощ, когато търсите подходяща тема за разговор с колега. Важно е да не сте от хората, които разпространявате информацията, която получавате от други хора. Не искате да бъдете известни като клюки, нали? Опитвате се да общувате твърде много Ще е чудесно, ако всички ви харесат от самото начало, но ако сте твърде натрапчиви и досаждате на колегите с присъствието си, може да ги отблъснете. Опитайте се да разберете кои са хората, които наистина обичат да общуват повече и кои са тези, които са по-затворени. Така ще имате правилен и индивидуален подход към колегите си. Не се опитвайте да създавате приятели бързо и не споделяйте прекалено лична информация за себе си. Не следите езика на тялото си Езикът на тялото е наистина важен, когато човек общува. Възможно е подсъзнателно да изпращаме сигнали, които нашите колеги да разчитат по различен начин. Тези сигнали може да ги накарат да спрат да общуват с нас. Старайте се да бъдете по-често усмихнати, отколкото сериозни или тъжни.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

close

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

"Пфайзер" алармира: Открихме фалшиви варианти на COVID ваксината си в Мексико и Полша

Компанията "Пфайзер" (Pfizer Inc.) съобщи в сряда, че е открила в Мексико и Полша фалшиви версии на ваксината срещу Covid-19, разработена съвместно с BioNTech, като това е поредният опит на престъпници, опитващи да се възползват от световната ваксинационна кампания, съобщава "Уолстрийт джърнъл". Флаконите, иззети от властите при отделни разследвания, са […]