15 признака, че сте родени един за друг

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Трудно е да разберете дали сте подходящи един за друг, дори когато сте лудо влюбени. Нужно е време, за да осъзнаете това и да сте сигурни. Необходимо е да се сблъскате с много ситуации, в които да успеете да видите истинската същност на партньора си и да прецените дали той ви пасва или не, пише trafficnews.bg. Как да вземете решение? По какво си личи дали сте родени един за друг, дали сте предназначени да бъдете заедно?

Ето и признаците, които говорят за това: 1. Казвате му неща, които не бихте казали на друг. 2. Позволявате му да ви вижда в моменти на слабост, в които никой друг не ви вижда. 3. Уважавате го, както и той вас. 4. Искате да се срещнете със семейството му и всичките му приятели. Той също иска да бъдете част от най-личния му кръг от хора. 5. Не можете да си представите бъдеще, в което не сте заедно. Не се виждате с друг партньор в живота. 6. Не се страхувате да изразявате несъгласие един с друг. Не се плашите от това да се конфронтирате и да се опитвате да решавате проблемите си заедно. 7. И двамата имате желание да работите по изглаждане на проблемите и различията помежду ви. 8. Смеете се заедно до полуда. 9. Невероятно привързани сте един към друг. 10. Не изпитвате никакво неудобство да си мълчите, докато сте заедно. Това не ви напряга. 11. Чувствате се себе си, когато сте в неговата компания. 12. Нуждаете се един от друг в здравословен смисъл. Не прекалявате с прилепчивостта и си давате нужното време и пространство. 13. Не изпитвате прекалена ревност. 14. Чувствате сякаш той ви е направил по-добър човек. 15. Той просто ви разбира. Не се налага да обяснявате с много думи какво искате да кажете и какво чувствате.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

close

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Меркел отправи призив към германците

Канцлерът на Германия Ангела Меркел призова живеещите в страната да приемат наложените ограничения, влезли в сила днес. По думите ѝ това е начинът да се спре разпространението на коронавируса. В резултат на новите правила в районите с високи равнища на заразяване ще бъде наложен полицейски час (от 22:00 ч. до […]